A Gépek Lázadása

Gépek Lázadása 2x01 - A második első

Tényleg visszatértünk. Tomi szidja az Apple-t, imádja a Jawbone-t, majdnem beszélünk a Tinderről. Borzasztó szóviccek, ahogy eddig is.

podcast_cover.png

Visszatértem komék, lángol Tiszaújváros!

Ahoj pajtik! Ahogy megígértük, lezajlott a Gépek Lázadása ízig-vérig megújult első adásának felvétele. Bár a technika örödge sikeresen benyelt egy részt a felvételből, még így is van itt minden, mi szem-szájnak ingere: mindenki mesél az új kütyüiről, ami Speednél egy félig-meddig savanyú szőlőként funkcionáló androidos tábla, Deinónál egy instant szerelem Nexus 5 (still a better love story than Twilight), Tominál pedig egy iMac, és az oprendszer, amit nagyon utál mellé, valamint egy Jawbone Up, aminek letérdel a customer service élménye előtt.

El ne hallgassuk, volt meglepetés vendég az adás végén, aki maradjon is meglepetés, nyomtunk némi Raymant, szidtuk a Flappy Birdst és a Reeder pénzhajhász fejlesztőjét, név szerint. Ígérjük, legközelebb összeszedettebbek leszünk. De tényleg.

Sose hallgattál még podcastet? Nem para!

  • Ha iOS alól tolod, csak nyisd meg a Podcastok appot, és keress rá a Gépek Lázadása podcastre!
  • Androidon a (fizetős) Pocket Casts és az ingyenes uPods is megtalál minket a "Gépek Lázadása" címszavakra rákeresve.
  • Aki pedig már rutinos, annak itt a csupasz URL: http://feeds.feedburner.com/tamadokenyerpiritok

Shownotes nagyoknak

ANDROID: TinderFlappyRayman

iOS: Tinder, Flappy Bird, Reeder, Rayman (A flepnis madarat idő közben eltávolította a szerzője, mert "nem bírta elviselni", hogy eltűnt az élete, mióta ilyen sikeres lett a játék és napi 50000 dollárt keresett.)

• bejegyezte Deino 2014. február 10. napján
6 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danesdzsu2 2014.02.10. 09:06:23

"Ígérjük, legközelebb összeszedettebbek leszünk. De tényleg."

Hát persze :)

DuDe 2014.02.10. 11:40:24

kicsit úgy tűnt, hogy egy rész kiesett...onnantól, hogy Tomi elkezdett az Apple-ről beszélni, és valahol egész máshol folytatódott - megszaladt a vágás, vagy mi? :)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2014.02.10. 12:09:37

@DuDe: "Bár a technika örödge sikeresen benyelt egy részt a felvételből" ez sajnos erre vonatkozott :) a felvevőprogi megette, az újabbak tesztelés alatt! de ha van ötleted, várjuk ;)

DuDe 2014.02.10. 12:14:38

@Jancsa János: jahogy...erről lemaradtam :) sajnos nincs ötletem, csak hallgatni szeretek :)

danesdzsu2 2014.02.10. 15:52:50

Elkezdtem hallgatni: mocskos szemita magyarellenes söpredék, Vonát kihagyhátok! :)

klczt 2014.02.10. 17:51:56

@danesdzsu2: annyira tudtam, hogy valaki fontos kimaradt. :D
Speed / Tomi / Deino
süti beállítások módosítása