A Gépek Lázadása

Gépek Lázadása 2x02 - A kis robot feltámadása és bukása

Valentin-nap alkalmából küzdünk a zsebzsötemmel és a technika ördögével, úgy néz ki, hogy nyerünk.

podcast_cover.png

Besétálsz úgy, hogy te vagy a király

Már megint támadnak a lázadó kenyérpirítók! Ezúttal sokkal, sokkal összeszedettebbek vagyunk, de még mindig nem az igazi a téma. A technika egyszer beugat, de mi keményen leugatjuk. Érintünk sorozatokat, Netflixet, Tomi bepromózza a a kedvenc szexuális segédeszközét, Speed pedig elregéli a legújabb szívást, aminek az olcsó hús táblagépe kitette. Kivesézzük az androidos iPhone-t, az androidos Nokiát annak minden előnyével és hátrányával együtt, meg a HTC Nexus tábla rumort. Megcsócsálgatjuk a Flappy Bird sikerét és hanyatlását, a Lego térnyerését.

Appok terén kicsit hanyagok voltunk, de a Don't Look Back és a Pixel Dungeon még így is belefért, meg egy kis duolingo, Gmail kiterjesztések és Speedet meglepi a fél éves Google Maps, meg a Robotzsaru.

Sose hallgattál még podcastet? Nem para!

Shownotes nagyoknak

Pixel Dungeon a Google Playen

Don't Look Back a Google PlayenApple iTunesban

Duolingo a Google Playen / Apple iTunesban

• bejegyezte Deino 2014. február 17. napján
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DuDe 2014.02.17. 09:41:26

Mekikét vendégszereplőnek! :)

klczt 2014.02.18. 16:10:54

@DuDe: még gyakorolnia kell a emberi beszédet. mondjuk nekünk is, de ez egy másik kérdés. :D

DuDe 2014.02.18. 16:19:15

@klczt: akkor legalább azt intézzétek el, hogy élőben menjen az adás, és lehessen közben kommentelni :) utólag semmi értelme okoskodnom :D
Speed / Tomi / Deino
süti beállítások módosítása