A Gépek Lázadása

Gépek Lázadása 2x03 - Miért kell ezt?

Egészen összeszedtük magunkat! Sok témát érintünk, de azt nagyon. Háborgunk fanboyokon, táblagépen, némi sorozatozás is befér a végére.

podcast_cover.png

Folytassuk a három hete tartó Sagánkat

Csapjunk is bele! Speed a legszebb álmából ébred morcosan, Tomi meg Cukorberg Márk zsebében turkál a Whatsapp Facebook általi bekebelezése kapcsán. Deino okoskodik iMessage témában, ami nagy ballépés részéről, mert életében nem küldött még egy iMessage-t se. Speed táblagépe ismét púderozott pöccsel csapkodja meg szerencsétlen gazdája lelkivilágát, és végül úgy is döntött, hogy megválik tőle, könnyes szemmel és vérző szívvel.

Bizergáljuk a Samsung Apple fikázó reklámjait, Deino először megszakad, aztán meg gerjed a Google Auto Awesome videójára, továbbá totál felkészületlenül éri a kérdés Nexus 8 témában, amit ő választott be az adásba. Ja, meg MÁV Wifi, sorozatok, filmek, és a Samsung termékek hülye nevei. Appok terén a bagázs iOS része totál elítélendő módon semmivel nem készült, de van Flappy Viktor és Maverick Bird, Muzei és Gravity Screen.

Sose hallgattál még podcastet? Nem para!

Shownotes nagyoknak

WhatsApp mindenkinek

Wow arcoknak Heartstone

Samsung reklám egyszer, kétszer

Flappy Viktor és Maverick Bird

iMessage bug kálvária angolul értőknek

Gravity Screen a Google Play-en

Muzei, a háttérképcsoda a Google Play-en

Banshee credit utáni részek

• bejegyezte Deino 2014. február 22. napján
6 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DuDe 2014.02.24. 09:21:07

téma a köv. adásra: okosórák :) Samsung 1-2 ; Pebble 1-2 ; Qualcomm TOQ ; állítólagos Apple ; szintén állítólagos Google (made by LG)...van választék :)

Deino · http://play.blog.hu 2014.02.24. 13:51:40

@DuDe: Az MWC miatt lesz bőven téma, úgyis :)

danesdzsu2 2014.02.24. 16:13:14

Deino: régebbóta van ez a auto awesome, de valamilyen rejtélyes ok miatt eddig csak olyan ismerősöm tudta szerkeszteni, akinek legalább 4.3-as droid volt a telefonján. Mondjuk rohadtul nem értem az okokat.

klczt 2014.02.26. 13:52:15

@DuDe: @Deino: a pebble-ről amúgy is akartam beszélni. AKAROK EGYET!!!!!!! :D

DuDe 2014.02.26. 13:56:33

@klczt: énis! :) a 2. verzió m ár nem annyira gáz kinézetű...de lehet, hogy megvárom a nyarat és a Google I/O-t, amin állítólag bemutatják a gugli "saját" óráját :)
Speed / Tomi / Deino
süti beállítások módosítása